strumica denes logo

STRUMА.COM: МИСТЕРИЈА НА БЕЛАСИЦА, ПРОНАЈДЕНО ЧОВЕЧКО ТЕЛО!

Автор:

Датум:

јуни 1, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 1, 2019

Категории:

Хроника

Вчера, случаен минувач открил делови од човечко тело во високите предели на планината Беласица, пишува бугарскиот портал struma.com. На околу 50 метри од шумскиот пат А.А забележал човечки череп, дел од екстремитет облечен во панталони и палто во кое се пронајдени евра. Глетката го шокирала А.А кој ги видел деловите од човечкото тело и веднаш повикал полиција. Идентиетот засега не е откриен, а полицијата во Петрич изјавила дека во нивната станица нема пријавени за исчезнати и најверојатно станува збор за труп на странски државјанин.

Извор: struma.com