Home

Perdormire
Хроника

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ТРИ ДЕНА ОТКАКО ИСЧЕЗНА 28 ГОДИШНАТА МАРИЈА БРЗАКОВА ОД БОСИЛОВО, ФАМИЛИЈАТА МОЛИ ЗА ПОМОШ!

Home

Се бара исчезнато лице Марија Брзакова од Босилово на возраст 28 години. Облечена во тренерки. Излезена од дома на 18.01 2020 година во утринските часови.Се замолуваат сите граѓани кои ке видат или имат некое сознание да пријават во полиција или на телфонскиот број 070 447 338.