Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА ВО БЛИЗИНА НА ООУ “НИКОЛА ВАПЦАРОВ”

Околу 16:00 часот на раскрсницата кај основното училиште “Никола Вапцаров” се случи сообраќајна несреќа помеѓу два автомобила во која за среќа нема потешко повредени и направена е само материјална штета. Струмичката полиција веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на истата.