Home

Perdormire
Хроника

Сообраќајна несреќа на патот Струмица-Радовиш, сообраќајот во прекин!

Home

Во 18.10 часот, поради случена сообраќајна незгода на магистралниот пат А4 Струмица-Радовиш, сообраќајот во моментов е во прекин, информира АМСМ.

Сообраќајот се пренасочува по стариот пат.