Home

Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА НОВИОТ КРУЖЕН ТЕК ВО СТРУМИЦА!

Home

Сообраќајна несреќа на новиот кружен тек во Струмица. За среќа нема повредени и направена е само материјална штета. Струмичката полиција работи на расчистување на случајот!