Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ИЗЛЕЗОТ ОД СТРУМИЦА!

Околу 9:30 часот утринава,

кај кружникот тек на излезот од Струмица спрема Радовиш се случи сообраќајна несреќа во која како што велат очевидците со телесни повреди се здобил еден од возачите.

Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и изврши увид на истата, а возилото со шлеп служба по еден час беше отстрането од улицата.

Со повеќе детални информации во текот на денешниот или утрешниот ден.