Home

Perdormire
Хроника

СЕ ЗАПАЛИ КУЌА ВО ПИПЕРЕВО!

Home

Денес 08.12.2019 година (недела) во 01.15 часот, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 5 пожарникари интервенираше на гасење на запалена куќа во с. Пиперево. Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран во 02.05 часот.