strumica denes logo

ПОЖАР ВО ТУРСКОТО МАААЛО, ГОРЕШЕ ТАБЛА СО ШЕСТ ЕЛЕКТРИЧНИ БРОИЛА!

Автор:

Датум:

октомври 4, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

октомври 4, 2019

Категории:

Хроника

Синоќа, 03.10.2019 година, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 2 пожарникари учествуваше во гасење на запалена табла со 6 електрични броила поставени на дрвен електричен столб на ул.Бетовенова. Откако беше ислкучена струјата од страна на екипа на ЕВН пожарот беше локализиран и ликвидиран.