Home

Perdormire
Хроника

ПОЛИЦИЈАТА ЗА СТРУМИЦА ДЕНЕС: ПО МАРИЈА БРЗАКОВА СЕ ТРАГА И СО СЛУЖБЕНИ КУЧИЊА ТРАГАЧИ!

Home

Петти ден нема ниту трага, ниту глас од 28 годишната Марија Брзакова од Босилово која исчезна на 18.01 2020 во раните утрински часови. Како што известувааат од струмичката полиција за Струмица Денес, полицијата по Марија трага неуморно со голем број на полициски службеници со користење на службени кучиња трагачи.