НОВИ НЕОФИЦИЈАЛНИ ИНФОРМАЦИИ: ГОРИ ГАРАЖАТА НА СУДОТ!

август 8, 2019

По објавената вест на Струмица Денес за големиот пожар во близина на градскиот суд, пристигнуваат дополнителни информации од местото на настанот. Според сведочењата на очевидците, гори гаражата на судската зграда и непријатен мирис се шири во околината. Со повеќе информации во текот на денешниот ден.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: