Perdormire
Хроника

НЕСОВЕСНИ ГРАЃАНИ ПРОДОЛЖУВААТ СО НЕВНИМАНИЕТО, СТРУМИЧКАТА ПОЖАРНА СО НОВА ИНТЕРВЕНЦИЈА!

Синоќа 15.09.2019 година на Валандовско брдо, ТППЕ Струмица учествуваше во гасење на поголема површина со сува трева и нискостеблеста шума. Интервенцијата траеше од 21.20 – 23.00 часот. Интервенирано е со 1 ПП возило и 4 пожарникари. Пожарот е успешно локализиран ликвидиран.