М.Н СО СВОИТЕ МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА КОЈА БЕШЕ ПРИЈАВЕНА ДЕКА СЕ ОДДАЛЕЧИЛА СО НИВ, СЕ ВРАТИЈА ВО СВОЈОТ ДОМ!

август 15, 2019

На 13.08.2019 година во 10:30 часот во Полициска станица Струмица дошле М.Н (29) од село Сушево заедно со нејзините малолетни деца, кои на 11.08.2019 година беа пријавени дека се оддалечиле од домот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: