ИЗГОРЕ ЕДНА ВИКЕНДИЦА И ИМА ЕДЕН ПОВРЕДЕН ЖИТЕЛ ВО ПОЖАРОТ ПОМЕЃУ ДРАЖЕВО И СТАРО КОЊАРЕВО!

септември 5, 2019

Изгорена викендица, повреден жител на С.Коњарево. Пожарот е моментално локализиран кон јужниот дел кон планината Беласица и источно и западно кон селата Дражево и С.Коњарево. Сеуште има активно горење кон северниот дел кон с. Н.Коњарево. Се работи на целосно локализирање на пожарот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ