strumica denes logo

ИЗГОРЕ АВТОМОБИЛ ВО БАНСКО!

Автор:

Датум:

јули 25, 2020

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јули 25, 2020

Категории:

Хроника

Денес, (сабота) 25.07.2020 година во 09.51 часот во село Банско, ТППЕ Струмица со едно ПП возило и четири пожарникари интервенираше на гаснење на запален автомобил марка опел. Поради големата оддалеченост и лесно запаливите материјали пожарот беше во поодмината фаза и е ликвидиран за 5 минути по пристигнувањето.