Perdormire
Хроника

(ФОТО) ВО БЛИЗИНА НА СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ЗАБЕЛЕЖАНО ОГРОМНО ЗАГАДУВАЊЕ НА ВОЗДУХОТ ДЕНЕСКА!

Утрово повеќе наши читатели ни испратија фотографии на кои се гледа огромно загадување на воздухот во Струмица. Загадувачот се наоѓа во близина на струмичката болница! Читателите напишаа дека ова не се случува само денеска, туку секојдневно и се надеваат на брза реакција од надлежните.