Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) ТЕШКА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ СТРУМИЦА-ВАЛАНДОВО!

Home

Вечерва (среда) 08.07.2020 година, во 21.30 часот, на регионалниот пат Струмица -Валанандово,

ТППЕ Струмица со 1ПП возило и 6 пожарникари интервенираше на сообраќајна несреќа на превртено комби возило.

Употребени се специјални хидраулични алатки за извлекување на повредените патници.