(ФОТО) ПОЗАДИ „ГЛОБАЛ“ КАБЕЛ ВЕЌЕ НЕКОЛКУ ДЕНОВИ ПРЕТСТАВУВА ОПАСНОСТ ЗА ГРАЃАНИТЕ, ОЧЕВИДЦИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ДЕЦАТА ГО ДОПИРААТ И СО РАЦЕ!

јули 6, 2019

Надвиснат кабел позади „Глобал“ веќе неколку денови претставува опасност за граѓаните. Очевидците кои ни ја испратија фотографијата во порака велат дека децата кои си играат на улицата го допираат и со раце. Како што велат тие, проблемот изгледа настанал поради невремето во Струмица кое се случи пред неколку денови.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: