strumica denes logo

(ФОТО) ПОМИСЛИЛ ДЕКА Е „ШЕРИФ“ ПА СЕ ПАРКИРАЛ НА ТРОТОАРОТ ПРЕД ПЕШАЧКИОТ ПРЕМИН КАЈ „ГЛОБАЛ“ ДОДЕКА ЛУЃЕ ЧЕКААТ ЗА ДА ЈА ПРЕМИНАТ УЛИЦАТА!

Автор:

Датум:

јули 29, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јули 29, 2019

Категории:

Хроника

Некој навистина влегол во филм дека е „шериф“ и својот автомобил со странски регистарски таблички го паркирал на тротоарот пред пешачкиот премин кај „Глобал“ во Струмица и разговара со две лица додека други луѓе чекаат за да ја преминат улицата.

Граѓаните пишуваат дека и покрај големите казни, некои луѓе дефинитивно ќе продолжат да го прават она што не треба да се прави!