Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) НЕЧОВЕЧНОСТ НА НИВО: СЕ ПАРКИРАЛ ПРЕД ВЛЕЗОТ НА ЗГРАДА ВО СТРУМИЦА ВО КОЈА ЖИВЕЕ БОЛНО ЛИЦЕ!

Home

Својот автомобил го паркирал пред згара во Струмица во која живее болно лице и нема простор да излегување бидејќи го блокирал целосно влезот. Очевидци велат дека нервозата на граѓаните била огромна и веднаш повикале полиција. Ова е нечовечност која ретко може да се види овде…Некои луѓе едноставно не размислуваат за последиците!

Фотографиите се објавени на страницата СТРУМИЦА ДЕНЕС – Фотографии!