Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) КАЈ ДОМ НА АРМ ВО СТРУМИЦА, НАПАДНАТ ЧОВЕК ОД КУЧИЊА!

Home

Кучињата кај Домот на Арм повторно нападнаа човек утрово…

Како што вели тој за портал Струмица Денес околу 20 кучиња се пуштиле по него, а едното од нив го гризнало.

„Никој ништо не презема, седат со вкрстени раце и чекаат некој друг да им го реши проблемот.

Кучињата се веднаш наспроти куќата на самиот градоначалник на општина Струмица, зарем не е срамно?

Ете погледнете и фотографија.“ – вели тој.

На лицето Х.Б веднаш по нападот од кучињата укажана му е медицинска помош.