strumica denes logo

ДВАНАЕСЕТ СООБРАЌАЈНИ ПРЕКРШОЦИ ЗА 4 ЧАСА НАПРАВЕНИ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Хроника

На 15.05.2019 година во времето од 15:00 до 19:00 часот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица е спроведена акциска контрола за откривање на возачи кои управуваат возила со брзина поголема од дозволената. При контролата се констатирани дванаесет прекршока, за кои се издадени дванаесет прекршочни платни налога.