Home

Perdormire
Хроника

ДВАЈЦА СТРУМИЧАНИ НАПАДНАТИ ВО СВОЈОТ ДОМ ВО СТРУМИЦА!

Home

На 22.11.2018 година во 17,30 часот во Струмица Ѓ.Ч. (78) и О.Ч.(78) пријавиле дека додека седеле во нивната куќа, преку незаклучената влезна врата влегле две лица и физички ги нападнале, барајќи им пари. Откако не нашле пари, напаѓачите заминале. На Ѓ.Ч и О.Ч. им е пружена лекарска помош во Медицински центар Струмица. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.