Home

Perdormire
Хроника

ДВАЈЦА МАЛОЛЕТНИЦИ ОД СТРУМИЦА ИЗВРШИЛЕ ПОЛОВ НАПАД НА МАЛОЛЕТНО ЛИЦЕ!

Home

На 05.07.2020 во 01.00 часот во СВР Струмица,

било пријавено дека на 18.05.2020 во попладневните часови бил извршен полов напад на малолетно лице о

д страна на други двајца малолетници.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.