Home

Perdormire
Хроника

ЦЕЛО СТРУМИЧКО Е НА НОГА – ГРАЃАНИТЕ И ПОЛИЦИЈАТА ЈА БАРААТ МАРИЈА НАСЕКАДЕ!

Home

Потрагата по Марија Брзакова од Босилово продолжува! Денеска граѓаните и ловџиите заедно со полицијата бараат насекаде со надеж дека Марија ќе ја пронајдат жива и здрава! Доколку денес потрагата не биде успешна, истата ќе продолжи и утре. Семејството апелира до сите граѓани доколку имаат било какви информации да се јават на 070 447 338 или да пријават директно во полиција.