АНКЕТА: Дали малолетниците во Струмица се предозираат со алкохол и кои мерки треба да бидат преземени?

ноември 8, 2018

И покрај строгите закони и казни, некои угостителските локали на големо им точат алкохол на малолетниците во Струмица, а надлежните органи практично ништо не можат да сторат за да ја спречат оваа појава. Секоја чест на исклучоците кои секојдневно внимаваат на законите, но главното прашање е зошто малолетниците се предозираат со алкохол? Кои мерки според Вас треба да бидат преземени за тоа да престане? Вашите одговори слободно напишете ги во коментар.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: