Perdormire
Хроника

РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ: МРТОВ КОЊ ФРЛЕН ВО КАНАЛОТ НА ПРОСЕНИЧКИ ПАТ, СМРДЕАТА Е ГОЛЕМА И НИКОЈ НЕ ПРЕЗЕМА МЕРКИ ЗА НЕГОВО ОТСТРАНУВАЊЕ, ВЕЛАТ ТИЕ!

Home

Како што не известија група граѓани во порака, повеќе од една недела во каналот на Просеничкиот пат, веднаш наспроти расадникот на Шумското стопанство фрлен е мртов коњ кој шири голема смрдеа. Како што не известија тие, случајот го пријавиле во „Комуналец“ а од таму добиле одговор дека коњот наскоро ќе биде отстранет, но тој се’уште се наоѓа таму.