Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ: ОВА Е НАВИСТИНА УЖАСНО, ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА ВОДА ПИЕМЕ НИЕ ВО САМОИЛОВО!

Home

До нашата редакција пристигнаа фотографии и информации за тоа каква вода пијат жителите на Самоилово.

По самите фотографии и по видеото може да се забележи дека ова е навистина ужасно и би можело да биде штетно по здравјето на човекот.