Home

Perdormire
Хроника

СТРУМИЧКАТА ПОЖАРНА ИНТЕРВЕНИРАШЕ ВО ГАСНЕЊЕ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ ПРЕДАВАТЕЛ, СУВА ТРЕВА И ОТПАДЕН МАТЕРИЈАЛ!

Home

Вчера, (петок) 17.07.2020 година во 18.35 часот во атарот на село Колешино,

ТППЕ Струмица со две ПП возила и пет пожарникари интервенираше на гаснење на телекомуникациски предавател, запалена сува трева и отпаден материјал.

Пожарот е локализиран и ликвидиран околу 21.00 часот.