НЕКА ПОЧИВААТ ВО МИР: НА ДЕНЕШЕН ДЕН СЕ УРНА ХЕЛИКОПТЕРОТ ВО СТРУМИЦА ВО КОЈ ЖИВОТОТ ГО ЗАГУБИЈА ЧЕТИРИ ЛИЦА!

јули 10, 2019

2014.- Хеликоптерот МИ17 на МВР се урнал околу 22 часот удирајќи во антенски столб околу индустриската зона кај Струмица. Хеликоптерот летал на релација Скопје-Кавадарци-Валандово-Струмица-Берово-Делчево и обратно. Во несреќата загинале Драги Мицев, Маријан Трајковиќ, Тоде Орешков и Иљо Лопатачки!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: