ЧЕТИРИ ПОЖАРИ ВЧЕРА ВО СТРУМИЧКО, ОД ПОГОЛЕМИ РАЗМЕРИ БЕШЕ ПОЖАРОТ ВО АТАРОТ НА БАНИЦА!

август 14, 2019

13.08.2019 година, ТППЕ Струмица имаше 4 интервенции и тоа на : запалена сува трева во атарот на село Сачево, запалена сува трева и дрвја во атарот на село Баница, запален контејнер и запален клима уред во Струмица. Од поголеми размери беше пожарот во атарот на село Баница каде беа ангажирани 3 ПП возила и 11 пожарникари.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: