Home

Perdormire
Хроника

ANIMAL LOVERS-СТРУМИЦА: ЕЗЕРЦЕТО Е ОСТАВЕНО БЕЗ НАДЗОР ОД ЧУВАРИ, ПА КУЧИЊАТА УСПЕАЛЕ ДА ГИ УБИЈАТ БИБИТЕ!

Home

ANIMAL LOVERS-СТРУМИЦА:

Денес имавме немил настан во рекреативниот парк во Струмица.

Патките оваа година повторно мртви бидејќи била испуштена водата од паркот за да се исчисти и преку ноќта езерцето е оставено без надзор од чувари па кучињата успеале да ги убијат.

Вината секогаш сите би ја нашле во кучињата, но, дали сте размислиле дека доколку имало некој да ги чува и ако биле вклучени и активисти за оваа акција кои секогаш се ЗА соработка, патките кои ни го красеа градот ќе беа живи?

Општина Струмица Ве молиме кога имате било какви акции кои инволвираат животни, контактирајте не, со задоволство би помогнале.