Home

Perdormire
Екологија

ПОПРАВКА НА ОШТЕТЕНИТЕ КЛУПИ ПО ПАТОТ КОЈ ВОДИ ДО МАНАСТИРОТ СВ.ИЛИЈА!

Home

„Комуналец“ – Струмица на својата официјална фејсбук страница објавија дека се врши поправка на оштетените клупи на трим патеката кон излетничкото место Св. Илија.