strumica denes logo

(ФОТО) СПОРТСКИОТ КЛУБ „ЈУГОИСТОК“ ЗАЕДНО СО „ЗДРАВА КОТЛИНА“ ОГРАНИЗИРАА ЕКО АКЦИЈА ДО СВ.ИЛИЈА!

Автор:

Датум:

април 29, 2018

Автор:

Датум:

април 29, 2018

Вчера (28.04) Спортскиот клуб “ЈУГОИСТОК” заедно со “ЗДРАВА КОТЛИНА” самоинцијативно се организираа на чистење на сметот на трим патеката до манастирот св Илија близу Струмица. Беа собрани преку 20 вреќи отпаден материјал, се со цел за подигање на јавната свест да не ја загадуваме природата!