bandr

Спорт

Спорт

По 50 часови непрекинато ловење, Струмичките крапџии најуспешни на Крапското дружење „Палурци 2018“

На акумулацијата Палурци кај Богданци денеска заврши Интернационалното крапско дружење „Палурци 2018“. По 50 часови непрекиното ловење на крап, најуспешна е...

Спорт

Најмалите членови генерација 2009 на Беласица го освоија првото место на меморијалниот турнир “75 години Гунди”.

Вчера најмалите членови генерација 2009 на Беласица го освоија првото место на меморијалниот турнир “75 години Гунди”. На турнирот беа одиграни...