Home

Perdormire
Здравје

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ШАМПОН И БАЛСАМ ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КОСАТА!

Home

Шампон и Балсам за зајакнување на косата, Античка Кина

Шампон за коса Античка Кина за зајакнување на косата

Балсам за зајакнување на косата, Античка Кина

 

-Екстрактот од коренот фо ти – го спречува почетокот на белата коса
-Екстрактот од корените на кинеските растенија – за подобрување на микроциркулацијата на скалпот, косата се храни и расте брзо.
-Ги зајакнува корените, ги прави здрави, а косата мека.

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/