Home

Perdormire
Здравје

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ФЛАСТЕРИ И ЧАЈ ЗА ДЕТОКСИКАЦИЈА!

Home

Фластери и Чај за Детоксикација

МАСТЕР ХЕРБ

Во овој период особено е важно да внимаваме на своето здравје.

Секој еден човек е потребно да направи детоксикација на својот организам, прочистување од отровите кои се акумулираат секојдневно во текот на годините,а истите тие отрови го оптеретуваат организмот и му прават застој за негово нормално функционирање.

Чајот за детоксикација ќе допринесе за прочистување на вашето тело од токсини и штетни материи притоа зајакнувајќи го имунитетот.

Овошен чај – енергија на почистување

ДЕТОКС фластери

 

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/