Perdormire
Здравје

(ВИДЕО) ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ОВОЈ ПРОЦЕС НЕМА ДА ЗАВРШИ СО КРАЈОТ НА РЕСТРУКТИВНИТЕ МЕРКИ, ЌЕ ТРАЕ ПОВЕЌЕ МЕСЕЦИ, НАЈВЕРОЈАТНО И ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА!

Home

Венко Филипче:

Овој процес нема да заврши со крајот на рестриктивните мерки, туку ќе трае и повеќе месеци,

а најверојатно и до крајот на годината.

Мора да ги почитуваме сите препораки и мерки на Комисијата за заразни болести

за да се спречи нагло зголемување на бројот на заболени.

Мора да ги почитуваме мерките

Овој процес нема да заврши со крајот на рестриктивните мерки, туку ќе трае и повеќе месеци, а најверојатно и до крајот на годината. Мора да ги почитуваме сите препораки и мерки на Комисијата за заразни болести за да се спречи нагло зголемување на бројот на заболени.

Posted by Венко Филипче on Monday, 13 April 2020