УБАВА ВЕСТ, ЗА УБАВ ДЕН: Младото момче кое доби нова шанса за живот, полека заздравува!

април 20, 2021

Венко Филипче:

Неполни два дена по операцијата која му го спаси животот, младиот Иле полека заздравува на Клиниката за кардиохирургија. Бескрајно благодарен на тимот на лекари кои помогнаа да добие нова шанса за живот и пред се на семејството на младата девојка чие срце денес чука во неговите гради. Му посакувам што поскоро да закрепне и да се врати дома кај неговото семејство.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: