Home

Perdormire
Здравје

Се затвораат сите гранични премини и аеродромот во Скопје!

Home

Министерот Венко Филипче вечерва објави нови мерки за заштита на граѓаните од корона вирусот.

Како што кажа, се затвораат сите граничи премини, освен за товарни возила и за дипломатите.

Дополнително, во следните 24 часа ќе се затвори и Меѓународниот аеродром во Скопје.