Home

Perdormire
Здравје

СЕ ПОЈАВИ ЕВЕНТ НА ФЕЈСБУК КОЈ СЕ ШИРИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА: ДОСТА Е ПОЛИЦИСКИ ЧАС, САКАМЕ СЛОБОДА, САКАМЕ КАФЕ НА ДИСТАНЦА!

Home

Денеска на фејсбук беше креиран евент кој гласи „Доста е полициски час, сакаме слобода“.

Евентот за неколку часа доби 10.000 поддржувања и се шири масовно низ цела Македонија.

„Повеќе од два месеци затворени дома.

Време е државата да стави крај на ова.

Носење заштитна маска!

Држење дистанца!

Сакаме кафе на дистанца!“ – стои внатре во евентот.