Perdormire
Здравје

НЕГАТИВЕН Е И ТЕСТОТ НА ЗОРАН ЗАЕВ!

Министерството за здравство информира дека тестот за коронавирус на

претседателот на политичката партија СДСМ Зоран Заев е негативен.

Веста ја потврди на прес конференцијата и министерот за здравство Венко Филипче!