Home

Perdormire
Здравје

НАКЕ ГОГОВ: ПОСЛЕ СИТЕ НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ, ГО ПОВЛЕКУВАМ СТАТУСОТ И УПАТУВАМ АПЕЛ ДА НЕ СЕ ДОНИРА!

Home

Наке Гогов, директор на струмичката болница:

После сите негативни коментари, го повлекувам статусот и упатувам апел да не се донира.