Perdormire
Здравје

НАЈАВА: Вонредна прес конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Денес во 21.00 часот во медија центарот на Владата на Република Македонија вонредна прес конференција ќе одржи министерот за здравство, Венко Филипче.

Според досегашните информации, досега во Македонија 18 лица се зapaзени со cмpтоносниот виpyс.

Во текот на денот беа тестирани уште девет лица со coмнителни симптоми.