ИЗВЕСТУВАЊЕ: БРОЈОТ 194 Е ПОВТОРНО ВО ФУНКЦИЈА!

мај 27, 2020

Известување!
Ви благодариме на разбирањето, телефонскиот број 194 е повторно во функција.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: