Home

Perdormire
Здравје

ФИЛИПЧЕ ИЗЈАВИ ДЕКА ЌЕ ИМАМЕ НОВО СВЕТО ТРОЈСТВО: Носење на маска, одржување дистанца од 1,5 или 2 метри и задолжителна дезинфекција на рацете!

Home

Венко Филипче:

Ќе имаме ново свето тројство: носење на маска, одржување дистанца од 1,5 или 2 метри и задолжителна дезинфекција на рацете. Ова се трите работи околу коишто ќе оди организацијата на целокупниот наш живот и постепеното враќање на она што го викаме нормала.

Носење на маска, одржување дистанца и дезинфекција на рацете

Ќе имаме ново свето тројство: носење на маска, одржување дистанца од 1,5 или 2 метри и задолжителна дезинфекција на рацете. Ова се трите работи околу коишто ќе оди организацијата на целокупниот наш живот и постепеното враќање на она што го викаме нормала.

Posted by Венко Филипче on Monday, 4 May 2020