Home

Perdormire
Здравје

ЦЕЛОСНО ЧИСТЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА „ГЛОБАЛ“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Следејќи ги најновите препораки на Владата за преземање дополнителни и заострени мерки и активности за превенција од ширење на корона вирусот согласно препораките на Комисијата за заразни болести на Министерството за здравство

ЈПКД „Комуналец“- Струмица покрај редовното чистење и дезинфекција на

улиците низ општина Струмица

како и на зелените пазари.

Деновиве во соработка со специјализирана фирма за дезинфекција од Скопје изврши целосно чистење и дезинфекција и на ГТЦ Глобал.