Home

Perdormire
Здравје

(ВИДЕО) ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ВЕЛИ ДЕКА ГО ИЗБЕГНАВМЕ ИТАЛИЈАНСКОТО СЦЕНАРИО!

Home

Го избегнавме италијанското сценарио. Не бевме сведоци на долги редици на возила за брза помош бидејќи немало места за пациентите во болниците.

Вирусот нема да исчезне. Треба да научиме да живееме со него и да ги почитуваме сите мерки за заштита. Ова не е само борба на здравствениот систем, ова е борба и на граѓаните.

Погледнете го целото интервју за Ал Џезира: https://youtu.be/8FSw527rqq4

Продолжуваме со кампања во која ќе ја прикажеме состојбата во болниците

Го избегнавме италијанското сценарио. Не бевме сведоци на долги редици на возила за брза помош бидејќи немало места за пациентите во болниците.Вирусот нема да исчезне. Треба да научиме да живееме со него и да ги почитуваме сите мерки за заштита. Ова не е само борба на здравствениот систем, ова е борба и на граѓаните.Погледнете го целото интервју за Ал Џезира: https://youtu.be/8FSw527rqq4

Posted by Венко Филипче on Wednesday, 3 June 2020