strumica denes logo

УТРЕ, СРЕДА СО РАБОТА ПОЧНУВААТ НАДВОРЕШНИТЕ БАЗЕНИ НА „СИРИУС“

Автор:

Датум:

јуни 20, 2023

Автор:

Датум:

јуни 20, 2023

Загарантирана забава за Вас и Вашето семејство во базените на хотел Сириус.

✅ Вкусна храна, освежителни пијалоци и одлично место за да ги поминете топлите сончеви денови. ☀️

📣 Летниот базен на хотел Сириус започнува со работа од утре! 💯🏊‍♀️

💦 Релаксација, уживање, разладување и забава, се на едно место.

Ве очекуваме! ⛱🤗