Perdormire
Забава

Традиционално и оваа недела со најдобрите и најновите балкански хитови во АКВАРИУС!

Секое лето во недела, струмичани ги доживуваат најдобрите балкански забави во Струмица, коишто станаа веќе традиција во летниот клуб АКВАРИУС. Вечерва повторно е на сцената Dj Jack Dawson

Ознаки
  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif