ФОТО: ДАЛИ ОВА Е НАЈВИСОКИОТ СНЕШКО ВО СТРУМИЦА?

јануари 29, 2019

До нашата редакција пристигна фотографија од гигантски снешко направен во село Куклиш, благодарение на вештините и упорноста на Васко Дрвошанов.

Васко се нафатил на тешката задача сам, без помош од никого, а изработката траела околу 2 часа.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: